Gite A Lasserre midden tussen de zonnebloemen

Voorwaarden Lasserre

1 Reservering

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag (per e-mail of telefonisch), ontvangt u na enkele dagen de bevestiging van ons met de factuur voor het totale boekingsbedrag.

Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen, is de reservering definitief.

2 Huurperiode

De huurperiode (mei - oktober) voor de vakantiehuizen is minimaal 1 week en gaat in op de eerste zaterdag om 16.00 uur en eindigt de laatste zaterdag om 10.00 uur.

Van november t/m maart verhuren wij ook per midweek per weekend of voor andere (langdurige) perioden.

3 Betaling

De aanbetaling bedraagt 50% van het totale huurbedrag en dient binnen 1 week na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn.

Het restant van de huursom, maar ook de waarborgsom, schoonmaak en de toeristenbelasting dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan.

Bij reserveringen binnen 2 maanden voor aanvang van de huurperiode dient de totale huursom plus de bijkomende kosten direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan.

De totale huursom en bijkomende kosten dient in elk geval te zijn voldaan voor dat het vakantiehuis kan worden betrokken.

4 Waarborgsom

Bij reservering dient een borgsom te worden betaald. De borg wordt, indien er geen gebreken geconstateerd zijn, binnen 14 dagen na afloop van de verhuurperiode op uw rekening teruggestort.

5 Verwarming

Lasserre Maison is voorzien van Centrale Verwarming (Euro 50 per week), Lasserre Grange heeft een houtkachel (Euro 60 m).

6 Annulering

Bij annulering vanaf 6 weken tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode dient 80% van de huurprijs te worden betaald.

Bij annulering vanaf 4 weken tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode dient 90% van de huurprijs te worden voldaan.

Bij annulering vanaf 2 weken tot aanvang van de huurperiode dient 100% van de huurprijs te worden voldaan.

Hieruit volgt dat indien de huurder de gehele huursom reeds heeft voldaan, de verhuurder 10% respectievelijk 20% van de al betaalde huurprijs zal restitueren.

Voor het overige deel dient u zelf eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten.

7 Schoonmaak

Na uw verblijf dient u het huis opgeruimd, aangeveegd en zonder afval achter te laten, de keuken dient schoon te zijn.

De eindschoonmaak wordt, tegen betaling, door ons verzorgd (zie tarieven).

Mocht u het huis niet zoals hiervoor beschreven achterlaten, dan kunnen wij u extra schoonmaakkosten in rekening brengen.

8 Linnengoed

Bedlinnen, 2 handdoeken per persoon per week en theedoeken zijn voor de vakantiehuizen gratis.

(Washandjes graag zelf verzorgen) Bedlinnen wordt 1x per week aangeboden.

9 Huisdieren

In overleg is het meenemen van kleine huisdieren in Lasserre Grange toegestaan.

10 Maximaal aantal personen

Het maximum aantal personen van de betreffende woning mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk overeengekomen met de verhuurder, hetgeen met meerkosten gepaard kan gaan (Extra personen betalen een toeslag van 10 %).

11 Aansprakelijkheid

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren.

Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij het gehuurde bevinden.

Ondanks de uiterste zorgvuldige samenstelling van onze aangeboden vakantiehuizen kunnen wij voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse veranderingen van situaties buiten onze schuld en/of medeweten geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij willen u attent maken op het feit dat u zelf aansprakelijk bent voor het veilig gebruik van o.a. het zwembad en peuterzwembadje.

Disclaimer

De verhuurder sluit alle aansprakelijkheid uit voor elke directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook, die het gevolg is en/of verband houdt met het gebruik van deze site, of met enige tijdelijke onmogelijkheid om deze site te raadplegen.

De informatie op deze website is afkomstig van de verhuurder en/of van derden.

De verhuurder is niet aansprakelijk voor en kan geen garantie geven aangaande de nauwkeurigheid of volledigheid van deze informatie.

Hoewel bij het vervaardigen en het onderhouden van deze site de uiterste zorg is nagestreefd en nagestreefd zal worden, kan voor eventuele fouten en onvolledigheden niet worden ingestaan en aanvaardt de verhuurder daarvoor geen aansprakelijkheid.

Matthieu van Hoogmoed / Lasserre / 32260 / Moncorneil-Grazan, France Tel +33 (0)9 61 26 65 95 www.a-lasserre.com